Oversigt over p-skiver hos 10-4.dk - find den på parkeringsur.dk

Parkeringsure hos 10-4.dk

10-4.dk er et online byggemarked og bryster sig af at være Danmarks billigste. Det kan jeg jo ikke vide med sikkerhed, men umiddelbart lader de til at ligge i den attraktive ende rent prismæssigt.

Her på siden finder du en oversigt med links til de forskellige parkeringsure, du kan købe hos 10-4.dk i deres webshop.

Vælger du at benytte et af disse links og så foretage et køb hos 10-4.dk, så får jeg en lille bid af beløbet, hvilket vil være med til at holde den her hjemmeside kørende.

Oversigt over p-ure

Vær opmærksom på at selvom du vælger at købe et parkeringsur eller en elektronisk p-skive, så er der INGEN GARANTI FOR AT DU SLIPPER FOR PARKERINGSBØDER!

Du skal derfor stadig udvise ansvarlighed og have overblik, i forbindelse med parkering af bilen.

Det du til gengæld får ud af at opgradere fra den klassiske menuelle p-skive til et highend parkeringsur er at overblikket ofte er meget nemmere og langt de fleste – hvis ikke alle – af de elektroniske p-ure indstiller selv ankomstparkeringstidspunktet og sørger i øvrigt for at indstille sig selv i forhold til sommer- og vintertid.

Jacob Jensen p-skive

Elegant og stilfuld er to ord der fint dækker dette parkeringsur fra Jacob Jensen. P-uret måler 10x10cm, indstiller selv parkering + displayet er let at læse udefra

LEDPark p-skive FS19 platin

Med parkeringsuret fra LEDPark er du godt kørende. Det er i platin og leveres med en ramme til montering og endda afmontering. Dermed er batteriskift nemt og ligetil.