Oversigt over parkeringsure hos COOP - Find den på parkeringsur.dk

Parkeringsure hos COOP

Under COOP paraplyen finder vi bl.a. prominente dagligvarebutikker som Kvickly, SuperBrugsen og seneste skud på stammen COOP365.

På denne side finder du en oversigt med links til de forskellige parkeringsure, du kan købe hos COOP i deres webshop.

Vælger du at benytte et af disse links og så foretage et køb hos COOP, så får jeg en lille bid af COOP’s kage, hvilket vil være med til at holde den her hjemmeside kørende.

Oversigt over p-ure

Vær opmærksom på at selvom du vælger at købe et parkeringsur eller en elektronisk p-skive, så er der INGEN GARANTI FOR AT DU SLIPPER FOR PARKERINGSBØDER!

Du skal derfor stadig udvise ansvarlighed og have overblik, i forbindelse med parkering af bilen.

Det du til gengæld får ud af at opgradere fra den klassiske menuelle p-skive til et highend parkeringsur er at overblikket ofte er meget nemmere og langt de fleste – hvis ikke alle – af de elektroniske p-ure indstiller selv ankomstparkeringstidspunktet og sørger i øvrigt for at indstille sig selv i forhold til sommer- og vintertid.

Wusaa - intelligent p-skive

Wusaa er next level parkeringsur. Monteret på 1 minut og lynhurtigt sat op i den dedikerede app på din telefon. Wusaa kobler selv op til parkerings-apps til nem betalingsparkering.

Park Solar p-skive

Dette parkeringsur fra Park Solar kører på solceller og der er derfor fabelagtig levetid på batteriet. Nem og hurtig montering og skulle der opstå en fejl på p-uret udsendes der en alarm.

Park N Go Eco p-skive

Klimavenligt parkeringsur der via solcelleteknologi opnår dejlig lang batterilevetid. Du kan hente en tilhørende app som hjælper dig og gør brug og betjening til en leg.

Jacob Jensen p-skive

Elegant og stilfuld er to ord der fint dækker dette parkeringsur fra Jacob Jensen. P-uret måler 10x10cm og der medfølger et CR2450 batteri. Og så er det nemt at montere i bilen.

Stelton p-skive

Denne p-skive er enkel i sit udseende og lavet i rustfrit stål samt kunststof. Parkeringsskivens diameter måler 10cm. Vær opmærksom på at denne p-skive indstilles manuelt.

Park N Go Eco p-skive

Dette parkeringsur fra Park N Go kører på solceller, så du skal dermed ikke tænke på batteriskifte de første 10 år. P-uret her kommer i en sølv og sort kombination.

Park Deluxe p-skive

Dette parkeringsur er i dansk design og har en forventet levetid på 5 år på batteriet. P-uret er hurtigt monteret via de medfølgende klæbepuder og så er det nemt at betjene.

Go Park Premium p-skive

Med det her parkeringsur fra Go Park får du et p-ur der er nemt at montere og betjene. Det kan styres via en app på din telefon og skifter selv mellem sommertid og vintertid.

Park Deluxe Digital p-skive

Dette parkeringsur kommer med digital visning frem for et klassisk ur. Det sidder i en holder og kan indstilles både automatisk og manuelt. Og så får du besked, når det er tid til at skifte batteri.

Park Solar Digital solceller

Dette parkeringsur fra Park Solar indeholder solcelleteknologi og har dermed langt bedre batterilevetid end sin 100% batteridrevne bror. Nem at montere og betjene.