P-skiver ved Gucca - find udvalget på parkeringsur.dk

Parkeringsure hos Gucca

Gucca er en webshop, der sælger lidt af hvert. Under dens skyggende paraply findes også dvdoo.dk, som havde sin storhedstid for år tilbage, da alle opgraderede deres VHS-samling af film til DVD og senere Blu-Ray.

På denne side finder du en oversigt med links til de forskellige parkeringsure, du kan købe hos Gucca i deres webshop.

Vælger du at benytte et af disse links og så foretage et køb hos Gucca, så tjener jeg en lille skilling på det, hvilket vil være med til at holde den her hjemmeside kørende.

Oversigt over p-ure

Vær opmærksom på at selvom du vælger at købe et parkeringsur eller en elektronisk p-skive, så er der INGEN GARANTI FOR AT DU SLIPPER FOR PARKERINGSBØDER!

Du skal derfor stadig udvise ansvarlighed og have overblik, i forbindelse med parkering af bilen.

Det du til gengæld får ud af at opgradere fra den klassiske menuelle p-skive til et highend parkeringsur er at overblikket ofte er meget nemmere og langt de fleste – hvis ikke alle – af de elektroniske p-ure indstiller selv ankomstparkeringstidspunktet og sørger i øvrigt for at indstille sig selv i forhold til sommer- og vintertid.

Parklite elektronisk p-skive

Dette parkeringsur fra Parklite hører til i den lille og lette ende, når det kommer til elektroniske p-skiver. Nem at montere og så indstiller den selv tiden, når du parkerer bilen.

Parkone 2 p-skive i hvid

Når man kalder sig ParkOne, maler man sig op i et hjørne allerede ved produkt nr. 2. Men ParkOne er ligeglade. Fordi ParkOne 2 er et godt parkeringsur. Godkendt af Trafikstyrelsen.

Parkone 2 p-skive i sølv

Kan du ikke lide Parkone 2 parkeringsuret i hvid, så fortvivl ikke. Du kan nemlig nappe det i sølv i stedet. Minimalistisk og elegant i designet. Dette p-ur vil se flot ud i din bils forrude.