Find udvalget af parkeringsure hos Innoliving på parkeringsur.dk

Parkeringsure hos Innoliving

Hos Innoliving

På denne side finder du en oversigt med genveje til de forskellige parkeringsure, du kan købe hos Innoliving i deres webshop.

Vælger du at benytte en af disse genveje og så foretage et køb hos Innoliving, så tjener jeg en snas på dit køb, hvilket vil være med til at holde den her hjemmeside kørende.

Oversigt over p-ure

Vær opmærksom på at selvom du vælger at købe et parkeringsur eller en elektronisk p-skive, så er der INGEN GARANTI FOR AT DU SLIPPER FOR PARKERINGSBØDER!

Du skal derfor stadig udvise ansvarlighed og have overblik, i forbindelse med parkering af bilen.

Det du til gengæld får ud af at opgradere fra den klassiske menuelle p-skive til et highend parkeringsur er at overblikket ofte er meget nemmere og langt de fleste – hvis ikke alle – af de elektroniske p-ure indstiller selv ankomstparkeringstidspunktet og sørger i øvrigt for at indstille sig selv i forhold til sommer- og vintertid.

Park N Go Eco p-skive

Dette parkeringsur kører på solceller, og derfor går der flere år før du skal skifte batteriet i det. Det er formentlig også grunden til at dette p-ur hedder Park N Go Eco.

Park Mini p-skive

Dette Park Mini parkeringsur har de mindste, tilladte mål, når det kommer til parkeringsure i Danmark. Faktisk går det for at være VERDENS MINDSTE parkeringsur!

Go Park Cosmo p-skive

Et lille og lækkert parkeringsur fra Go Park. Hurtigt og nemt at montere. Denne p-skive er godkendt af Trafikstyrelsen og når de to(!) CR2450 batterier er flade giver uret selv lyd.

Park N Go p-skive i sort

Dette parkeringsur fra Park N Go i sort er super elegant i udseendet. Solcelleteknologi gør batteriskifte til en absolut sjældenhed og så indstiller uret endda selv parkeringstidpunktet.

Go Park Premium p-skive

Med det her parkeringsur fra Go Park får du et p-ur der er nemt at montere og betjene. Det kan styres via en app på din telefon og skifter selv mellem sommertid og vintertid.

Park N Go p-skive i sølv

Det her parkeringsur findes her i sølv-udgaven og som med sin sorte bror udi p-skiver har den absolut elegancen. Den har solcelletekonologi og indstiller selv tiden når du parkerer bilen.